Jüriöö ülestõus

24.-25 aprill, 2010. Iga-aastased linnuseehitamise kevadtalgud päädivad Kassinurmes suurejoonelise lahinglarbiga. Töödel osalejatele pakutakse lisaks mängule ka 1 toidukord ning kohtade olemasolul ka tasuta bussitransport. Ööbimine oma telkides.

Aeg: 24.-25 aprill, 2010
Koht:
Kassinurme mäed, Jõgeva
Korraldajad: MTÜ Jõgevamaa Metsaselts, MTÜ VG LARP Klubi, MTÜ Vaigamaa Emandad ja Isandad, MTÜ Idatee Vardjad, MTÜ Mütofest, MTÜ Kalevite Kange Rahvas, Võitlusklubi Turm, MTÜ Tarbatu.
Mängulaad
: Lahinglarp
Maailm: Pseudoajalooline Eesti
Mängumaks: talgutöö/tasuta

Iga-aastased linnuseehitamise kevadtalgud päädivad Kassinurmes suurejoonelise lahinglarbiga. Töödel osalejatele pakutakse lisaks mängule ka 1 toidukord ning kohtade olemasolul ka tasuta bussitransport. Ööbimine oma telkides.

Vaata ka

Mängukuulutus