5 juuni: Miks me siin oleme?

Veel veidi ebaselgel kuupäeval toimuv mäng jätab mängijad tänapäeva ja võimaldab lühikese rollikirjelduse põhjal ise põhjalikuma luua.

Aeg: 5. juuni 2010 (täpsustus)
Koht: Tallinnas Hipodroomi lähistel
Korraldajad: Olaf4, Vanakaru (Märt, mitte Säre)
Mängulaad: Rollimängularp
Maailm: tänapäev
Mängumaks: 50.- (kohapeal)

Konfidentsiaalses kohas toimub rollimängularp pakub lühikesed rollikirjeldused, mängukoha ja mõned temaatilised esemed. Te ei saa süüa, kuid saate kohustuse oma rolli ise täiendada. Planeeritud on 20 mängijat, kes kõik peavad olema vähemalt 16-aastased (nagu ikka larpidel kombeks).

Registreerumine privaatsõnumiga Olaf4 pihta Dragon.ee foorumis.

Irve tahab kommenteerida, et ta kindlasti kavatseb osa võtta ja et sellised väikese eelarvega tänapäevamängud, kus antakse minimaalne roll, on lihtsad korraldada ja hea idee korral vähese vaevaga nauditavad. Rohkem selliseid mänge!

Vaata ka

Mängukuulutus foorumis