Ludo Tallinna pood kolis Rotermanni

Ludo lauamängupood kolis Tartu maanteelt ära kesklinna: Rotermanni kaubamaja aatriumisse. Uued ruumid on suuremad ning vajadusel saab lauamänguõhtu laieneda ka poest välja lauakestele. Ühtlasi on Tartu poe Berit nüüd Tallinna poe Berit (näide meie kogukonnasisestest mikrouudistest).

Täispaljastuse raames: Jõin avamisel topsikese veini ja sõin paar porgandit ja 4 meloniviilu ning poe müüjateks on paar mu tuttavat larparit.

Loe ka: Ludo blogi uuest kohast

  • Gea

    ruumi on kidnlasti rohkem, aga asukoht on ikka väga vilets. seal rottermanni kvartalis ei käi ju keegi, ulub seal vaid tuul. juhuslikke sisseastujaid sinna ei satu, ainult tõsimeelsed fännid suudavad poe üles leida.

  • Olen osaliselt nõus, et lauamängupoel on ilmselt tarvis head juhatavat silti ja Solarise We Play on ilmselt käidavamas posängis.

    Samas on Ludo võib-olla just selline nišiäri, mille pärast ka kohale viitsitakse jalutada. Keskuse uus kontseptsioon tundubki olema selline, et meelitada kohale huvitavamaid poode, mis loodetavasti ka töötab. Arhitektuuriliselt on Rotermann mu lemmiktükk Tallinna nagunii.

  • Gea

    ojaa, arhitektuuriliselt on see imeline. kui sinna vaid inimesi tuleks, jah.