Kohtumine maamõisas

Aeg: 06. november 2010
Koht: Palivere mõis, Läänemaa
Korraldajad: Kurb tõsiasi (Crata, Hulkur, Mimic, Sippo, Sprot)
Maailm: Fading Suns
Mängulaad: Seikluslarp, ulme

Kevadel toimunud menuka test-ulmemängu järg otsib 7 NPCd. Pea pool sajandit kestnud sõjad on läbi ja Fööniksimperaator Alexius istub troonil juba kuus rahutut aastat. Mitte kõik aadlikojad pole uue valitseja tõusuga rahul ning ka barbarite hordid välispiiril on pead tõstmas. Kirik ja Kaupmeeste Liiga jälgivad kahtlevalt keisri katseid oma võimu kindlustada. Sümbiondid on oma piiridesse tagasi tõmbunud ja koguvad jõudu, Vaud aga tunnevad ebatavaliselt palju huvi Tuntud Maailmade elanike tegemiste vastu. Mängul saab süüa ja voodikoha.

Mäng toimub 6. novembril 2010. aastal Palivere mõisas. Otsitakse 5 PC’d ja 7 NPC’d (NPC’dele garanteeritakse soovi korral kutsega koht järgmisele mängule).
Osavõtutasu PC’dele 250 eek ja NPC’dele 150eek, mis sisaldab sööki ja voodikohta.

Vaata ka

  • Esimene neljapäev sisalikuta.
    Ma loodan, et irve pole haiglas või muidu raskelt kahjustatud.