Üksildane Oktoobriöö II: 2020

Aeg: 5. märts kell 17.30 (registreerimine 21. veebruarini)
Koht: Tartu, Anne Noortekeskus
Korraldajad: Taliesin ja Alleria, abiks on Hellera
Maailm: Pseudotulevik
Mängulaad: Intriigilarp õuduse- ja ulmeelementidega, rõhuga rollimängul
Mängumaks: 9€

Baarmen puhastas klaasi. Kliente tal mõistagi ei olnud, sest siin linnas ei elanud kedagi. Ka teda ennast mitte.
Elektrit siin veel praegu ei olnud, aga tal oli aega.
Ta oli valmis.
Ta ootas.

Aasta on 2020. Vaikne regressioon. Majandus on viimasel kümnel aastal vaikselt vaibunud. Teadus kiratseb, loodetud läbimurdeid pole sündinud. Maa elanikkond on paisunud 8 miljardini, enamus neist on vaesunud ja näljas ja majandusideed nagu “A Modest Proposal” ja “Soylent Green” hakkavad juba paljutõotavad välja nägema.

Ja ühes väikeses kohas kogunevad mõned tegelased koos oma kaaslastega … et seal mängida Suurt Mängu, kus otsustatakse maailma saatus (jälle) – kas maailma pääsevad tagasi valitsema Vanad Jumalad, kellest teatakse vähe, ent kelle tulek toob kindlasti muutusi, või, nagu see on varem alati olnud jääb värav suletuks ja kõik jääb nii, nagu oli.

Mängukuulutus foorumis
Roger Zelazny “Üksildane oktoobriöö”