LARP: “Tormivarjus ehk Püha Allani pidustused” 16.02.13

Aeg: 16. veebruar 2012
Koht: Tartus Spordimuuseumi keskaegse hõnguga keldris
Korraldajad: Ragnar, Irve, Martään, Heiti, Olaf, Kaspar, Karl, Jaagup, Jaan, Ants, Siim, Taniel jt
Mängulaad: absurdi- ja huumorilarp
Maailm: Omalooming/narride gildi mängu maailm
Mängumaks: 8 €

Pimedus oli saabunud oodatust palju varem; kuu ei paistnud ja laterna taht suutis vaevu hullunult rapsivat leegikest elus hoida. Nina ja habe härmas, astusid sa kissis silmil, kohati lagedakstuisanud teed, kohati põlvini tuisuvaaludes, millesse vajutatud jäljed peagi taas lund täis keerdusid. Vasakul pool teed märkasid sa helveste tuhinast hoolimata valgust. Sooja valgust, mis kutsus ja mis näitas, et täna öösel sa ei sure.

“Wololoo,” kuulsid sa tuulevihinas, kuid see võinuks olla ka pelk meelepete.

See on hoone! Korralikkude paksude müüridega, keskse konvendihoonega ja madala kivimüüriga, mis ümbritseb sisehoovi. Sa lähened uksele ka koputad ukse küljes rippuva Päikesekujulise rõngaga uksele. Paksu ukse sees avaneb väikene luuk, ning sulle paiskub näkku soojus, magus küpsetiste lõhn ja rõkkav naer.

Luugist vaatab sind silmapaar, mille kohal ripub valge kapuuts.
“Valge või Must?” küsib endast väga tõsist muljet jätta püüdev nooruk. Kõik vähegi taibukamad teavad, mida tuleb vastata Vennaskonna uksevalvurile…

Teema foorumis