LARP: “Thangoli Varjud” – II mäng – 18. Mai, 2013

Aeg: 18.mai 2013, registreerumise tähtaeg 16.mai
Koht: Tallinn
Korraldajad: VG LARP Klubi
Mängulaad: rolli-, intriigimäng
Maailm: VG maailm
Mängumaks: 5.- (NPC’d 2.-)

“Käesolevaga on tema kõrgeausus Galand Amon Herondil Attani andnud korralduse, Haralase kojale, organiseerida seitsme valitseva koja esinduste kohtumine Thangolis, jagamaks arvestatavaid teadmisi ja arutamaks tõsiseid probleeme mis kaasnesid ekspeditsiooniga üle Huduni müüri. Ühtlasi kinnitatakse esimesed maavaldused, müürist põhjapool ning läänistatakse need kodadele.”

Tegemist on teise osaga Vishna-Ghrim’i teemalisest rollimängust, mille tegevus toimub VG pealinnas Thangolis ning jätkab lugu VG edasitungist põhja ja selle põhjustest. Sündmused, mis ajalooliselt lõppesid VG ilmumisega Uude-Maailma ja sõjaga sealsete rahvastega.

Vaata ka: